News:

Two sensory science courses organized by Wageningen University: register now!

The course ‘Sensory perception and Food preferences: the age of pleasure’ (5-8 March 2024) is open for registration! Food preferences are a major determinant of food intake, and are largely driven by the sensory properties of food products. The course will focus on the role of sensory characteristics for the ...

Boost je bewustzijn: lichaamsgeur

We krijgen dagelijks miljoenen prikkels te verwerken. Misschien wel meer dan ooit. Maar hoe ons brein dat voor elkaar krijgt en wat die prikkels precies met ons doen, daar zijn we ons amper van bewust. Hoog tijd om stil te staan bij de kracht van onze zintuigen! Welk effect hebben ...

Boost je bewustzijn: Geur!

We krijgen dagelijks miljoenen prikkels te verwerken. Misschien wel meer dan ooit. Maar hoe ons brein dat voor elkaar krijgt en wat die prikkels precies met ons doen, daar zijn we ons amper van bewust. Hoog tijd om stil te staan bij de kracht van onze zintuigen! Welk effect hebben ...

Boost je bewustzijn: Smaak!

We krijgen dagelijks miljoenen prikkels te verwerken. Misschien wel meer dan ooit. Maar hoe ons brein dat voor elkaar krijgt en wat die prikkels precies met ons doen, daar zijn we ons amper van bewust. Hoog tijd om stil te staan bij de kracht van onze zintuigen! Welk effect hebben ...

View all news items »